Lokacija: Bazeni Velika Gorica
Mjesto održavanja programa: BAZEN ZA NEPLIVAČE I ŠKOLU PLIVANJA
0,6 – 1,3 m. dubine
temperatura vode 27 – 29°C
Dani održavanja: ponedjeljak – srijeda – petak  (osim blagdana)
Sati održavanja: 17:00 – 17:45 sati
Sudjeluju u programu: djeca od 3 – 5 god.
Cijena programa mjesečno: 300,00 kn
Vođenje programa: stručni voditelj

Bebe vidre

Opis programa:

Program se provodi u malom bazenu. Uz asistenciju roditelja, voditelj provodi metodske postupke za usvajanje elemenata plivačke vještine, kao što su vježbe disanja, plutanja, klizanja na vodi, ronjenja itd. U toj dobi već je moguć kraći grupni rad. Veći dio sata ipak još uvijek roditelj u suradnji s voditeljem poštuje individualne karakteristike svoga djeteta.

Cilj programa:

Usvajanje osnovnih elemenata plivačke vještine (plutanje, klizanje na vodi, ronjenje itd.). Održavanje na vodi vlastitom tehnikom.

Cilj programa:

Oprema koja ja potrebna: kupači kostim ili gaćice, ručnik, kapa za plivanje, natikače, sušilo za kosu.
Ako dijete boluje od neke bolesti ili postoje neki drugi problemi koji se mogu manifestirati na bazenu molimo da o tome prije prvog sata obavijestite voditelja.

  • Program je potrebno uplatiti na blagajni bazena do 25. u mjesecu za „stare“ korisnike. Nakon tog datuma od 26. u mjesecu primaju se„novi“ korisnici, pa„starima“ ne možemo osigurati mjesto.
  • Ne radimo za vrijeme vjerskih i državnih blagdana, te u mjesecu kolovozu.
  • Na programu može biti prisutan samo jedan roditelj s djetetom u vodi.zbog ograničenog prostora i provedbe programa nije moguće da drugi roditelj bude prisutan na bazenu.
  • Ako se dijete razboli potrebno je ODMAH javiti, jer se u protivnom neće moći nadoknaditi propušten program. Moguće je prebacivanje u slijedeći mjesec samo ako se postupilo prema prethodnoj rečenici uz uvjet da se program nije konzumirao.